“Kolačići”

Prilikom Vaše prve posete, kao i tokom svake sledeće, Saloni.rs na vaš računar šalje tzv. kolačiće (eng. cookies). To su mali tekstualni fajlovi smešteni u vašem internet čitaču (npr. Google Chrome, Mozilla Firefox i slično). Oni sadrže samo podatke kojima se identifikujete kao jedinstveni korisnik sesije, i koriste se isključivo za unapređenje rada sistema Saloni.rs. Ukoliko vaš čitač nije podešen za prihvatanje “kolačića”, možete ga podesiti da ih prihvata odbija ili obaveštava o slanju svakog “kolačića”.

 

Deljenje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe, osim što se podaci nužni za rezervaciju usluge (ime naloga) prosleđuju salonima od kojih je naručeno, u trenutku prihvatanja isporuke. Saloni su u obavezi da dobijene podatke čuvaju i ne ustupaju ni pod kojim uslovima trećim licima.

 

Komunikacija sa korisnicima

Vaš broj telefona ili imejl može biti upotrebljen radi obaveštavanja o statusu vaše narudžbine ili iznenadnom otkazivanju ukoliko to bude potrebno. Saloni.rs zadržava pravo da korisnike sistema Saloni.rs povremeno imejlom obaveštava o novim uslugama ili proizvodima.

 

Promene stava o privatnosti

Ukoliko dođe do promene našeg stava o privatnosti, promene će biti objavljene u ovom odeljku na sajtu Saloni.rs. Sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Ukoliko su vam ovakve informacije bitne, redovno proveravajte ovaj odeljak našeg sajta. Korišćenjem sistema Saloni.rs po objavljivanju promena u Stavu o privatnosti, vi se slažete sa svim promenama i prihvatate ih u celosti.

 

Prihvatanje Stava o privatnosti

Korišćenjem sistema Saloni.rs ili bilo kog njegovog servisa vi izražavate svoju saglasnost sa stavovima o privatnosti izraženim i objavljenim na sajtu Saloni.rs u odeljcima Stav o privatnosti i Uslovi korišćenja.

 

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu info@saloni.rs.